SAMARBETEN, PRESS OCH ANNONSERING

Om du vill komma i kontakt med mig för att diskutera samarbeten, pressutskick, annonsering eller andra typer av uppdrag är du varmt välkommen att maila mig på wilda.nilsson.outdoor@gmail.com.

Är ditt varumärke eller produkt/tjänst relevant för mina läsare är jag alltid positiv till en diskussion om olika möjligheter. Jag driver min blogg och mina sociala kanaler genom min contentbyrå Kapybara AB. Betalda samarbeten märks ut som sådana eftersom jag värdesätter mina läsares förtroende.

Samarbeten och annonsering

Grundprinciperna för samarbeten utgår från Influencers of Sweden’s rekommendationer men naturligtvis diskuteras varje potentiellt samarbete separat. Vid samarbeten använder jag gärna UTM-taggade länkar och eftersom jag själv driver en contentbyrå med flera anställda förstår jag varför företag behöver mätbara resultat vid samarbeten med influencers. Det innebär också att jag kan, och gärna vill, producera content till mina samarbetspartners kanaler också. Det är också möjligt att synas med en bannerannons eller liknande. Kontakta mig så pratar vi vidare.

Samarbeten, sponsrade inlägg och annonsering märks ut tydligt på www.nilssoniskogen.se

PR, pressutskick och recensioner

Vill du skicka produktprover/ pressutskick går det utmärkt. Eftersom det då rör sig som pressutskick kan jag inte garantera exponering utan jag gör ett redaktionellt urval. Att synas på det sättet är såklart kostnadsfritt. Vill du lägga till mig i din lista över presskontakter nås jag på wilda@kapybaramedia.se

Vill du skicka presskit, prover eller recensionsexemplar görs detta till:

Wilda Nilsson

Hjälstaleden 1

746 93 Bålsta

Övriga tjänster: foto, text, podd med mera

Besök gärna mitt företags hemsida för att läsa mer om vad jag och mina kollegor kan göra för dig och ditt företag: www.kapybara.se