Om mig

Nilsson i skogen är min blogg om friluftsliv, bushcraft, träning, resor och livet i Försvarsmakten. Mitt förnamn är Wilda och just nu genomför jag grundutbildning inom Försvarsmakten i 11 månader.

Vill du kontakta mig? Skicka ett mail på nilsson.skogen@gmail.com

Mitt måtto är “Mest tid i skogen vinner” och jag försöker tillbringa så mycket tid som möjligt ute i naturen. Jag bor i skogen på en gård tillsammans med min man, 3 brukschäfrar, ett gäng hedemorahöns och just nu även 63 får. Till vardags äger och driver jag kommunikationsbyrån Kapybara Media med anställda i Stockholm, Eskilstuna och Malmö. Just nu är jag dock tjänstledig för att genomföra grundutbildning inom Försvarsmakten.

Om du representerar ett företag och vill diskutera samarbetsmöjligheter här på bloggen eller i mina sociala kanaler, klicka här.

2 Kommentarer

 • Svara
  H. Gibbs Bauer
  22/11/2018 at 05:12

  I’m a follower of your Instagram page, but this is the first time I have visited your website, and I think it is fantastic. Somehow you have tapped into an enthusiasm about living outdoors that most people have forgotten. It’s like a breath of fresh air!

  • Svara
   Nilsson
   27/11/2018 at 09:52

   Thank you! I appriciate your comment a lot!

Lämna ett svar