Nilsson i skogen

Vitsippor, lera och blippediblopp i Skövde plus jobb i Försvarsmakten

Veckan fortlöper i sakta mak. Blippedibloppandet går enligt plan och gruppen fortsätter att utveckla sambandskompetensen.

Den strålande solen från helgen har varit frånvarande och istället har det varit misärväder. Insåg dock i måndags att jag ju är mekaniserad och fick tillstånd att sova i bandvagnen istället för i tält bakom matsalen. Upphängd på en bår sover man bra men ja, inte lika bra som i en säng. Väldigt fint bemötande av vakten och militärpolisen på P4 och Träng måste tilläggas. Stor tumme upp för förståelse.

I övrigt prövade jag löparspåren igår. Efter att vi käkat pizza. I leran och regnet. 8 km. Blev inte direkt bättre efter att ett stridsfordon bränt förbi. Flexie och jag blev jäkligt leriga. Vitsipporna blommar dock och dagens promenad blev vacker.

Idag däremot skiner solen och efter ett tidigare besök av kompanichefen kom nu även kapten och sa välkommen. Jag ska nämligen fortsätta i Försvarsmakten efter MUCK, som instruktör på samma pluton som ska fyllas upp med värnpliktiga. Kommer bli extremt roligt. Nu skall fler lära sig ropa ÄRA MOD OCH HÖGANTENN över tiden.

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar