BU Försvarsmakten Nilsson i skogen

Permission och böcker

En stilla lördag har förflutit hemma. Jag kom hem igår efter att ha råkat bli inlåst och bortglömd i ett garage. Larmet gick och vakten kom men det var ingen skada skedd. Skönt med fredag och ledighet oavsett.

Mysig grillmiddag stod på schemat efter en bilfärd med podcast och kaffe. Älskar poddar. Militärt med Gyllenhaal är en för den som också är intresserad av försvar och krig genom tiderna men jag masskonsumerar allt från Framgångspodden till poddar om marknadsföring och skrivande på både svenska och engelska.

Läste även en bok denna vecka, eller nästan två faktiskt. Någon innanför grindarna rekommenderade Störst av allt av Malin Persson Giolito så den har raskt nedkämpats. Underhållande men lämnade inga direkta avtryck. Intressant berättarperspektiv dock så lärorikt ur den synvinkeln. Är även nästan klar med Ondskan men för en gångs skull måste jag säga att filmen var bättre. Det senaste jag läste som var riktigt bra var Lars Wilderäng. Har flera av hans böcker på kö. Och ja, jag läser hysteriskt fort.

Gick en ordentlig runda i skogen med Müsli och Kolja idag. Flexie är på semester hos svärföräldrarna och dör trivs hon så bra med att stå i centrum och slippa de kolsvarta odågorna till unghundar. Jag hoppas din helg är vilsam den med!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar