BU Försvarsmakten Nilsson i skogen

Måla bandvagn, orientering och permission

Kungen har vinkat hej då för helgen och vi har lämnat regementet. Det är inte många permissionshelger kvar till muck nu. Just nu går tiden både snabbt och oerhört långsamt. Inte för att jag längtar ut, jag kommer ju kvarstanna i Försvarsmakten.

Vårdveckan är till ända och jag har fortfarande färg från bandvagnsmålningen kvar på händerna. Vagnen blev riktigt tjusig när vi var klara i alla fall. Underskattade dock grovt hur jäkla lång tid det tar att måla M90-kamouflage på en bandvagn. Återstår att se om vi måste måla en vända till under REMI eller om detta duger. Passade även på att måla bandvagnens namn lite lagom diskret på förardörren (alla befäl låtsas som om ni inte läste det).

I övrigt har vi även orienterat. Det är jäkligt roligt. Var en svår bana (enligt Warduck som elitorienterat) men jag tog mig runt och hittade alla kontroller på egen hand utan att springa efter någon. Tror jag ska gå med i den lokala orienteringsklubben och fortsätta öva. Är svårare att orientera och springa än att gå tycker jag.

Slut på tråkigt inlägg, nu tar jag fredag!

 

 

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar