Huset på landet Nilsson i skogen

Ett något avskilt läge

Det där pirret i magen som känns ända upp i bröstet och som gör en illamående, skitglad och livrädd samtidigt. Precis innan den sista pusselbiten till något som är livsviktigt faller på plats känns det så. När jag vill ta ut segern i förskott men ändå biter mig i tungan och försöker vara tålmodig, inte en vidare stark sida hos undertecknad.

När jag väl har bestämt mig är steget från tanke till handling kort. Att jag sällan delar med mig, eller öppnar upp för feedback, under tankeprocessen gör att vissa handlingar kan se lite hastiga ut i andras ögon.

Tur att jag har älskade Max i mitt team, han förstår. Och vill. Och är positiv. Och finns där. Och orkar även när jag är jobbig att leva med. Det är vi tillsammans som gör det här, som drömt om det här.

Som drömt om att köpa ett hus.

Nu räknar jag ned. Sekunder, minuter, timmar tills jag skriver på kontraktet. Hoppas att inget lägger krokben i sista stund. Det här inlägget får ligga i utkast-mappen.

Det känns i hela magen. Helvete. Vilken kick ändå, att titta i blocket där jag skrivit upp alla drömmar och kunna bocka av ännu en.

Trädgård

En del av vår trädgård, midsommar hos oss nästa år?

Wilda Nilsson vid huset

Hälsar på huset, kontraktet är påskrivet. Och ja, det finns kakelugn. Livet <3

Hitta mer inspiration

1 kommentar

  • Svara
    Mats
    17/03/2020 at 17:04

    Jättefint! Finns nog mycket för kropp och knopp där. Lycka till. Självkännedom är en stor tillgång, men racka inte ner för mycket på dig själv bara och spar en dröm eller två till lite senare.

Lämna ett svar