Friluftsliv Nilsson i skogen Vandring

En sjö vid Upplandsleden

Det var en gråmulen vårdag men skogen lockade ut mig och Flexie på äventyr. Vi begav oss norrut till en sjö i anslutning till Upplandsleden.

Bruksschäfer vid sjö Uppsala
Vattnet var varmare än förväntat och Flexie passade på att bada. Porlandet, plaskandet och fågelkvittret, frånvaron av stadsljud. Det är något jag verkligen behöver.

Vi fikade precis vid vattnet och bara njöt av att vara helt ensamma. Nu tycker jag verkligen om min lägenhet men målbilden på sikt är definitivt att bo närmre naturen.
Jag saknar fruktansvärt mycket att bara kliva utanför dörren och vara i skogen. Nåja. På utfärden hade vi med oss bra att ha saker. EDC-kitet såklart, numera kompletterat med en trådsåg.
Mest trevligt var ryggsäcken som redan blivit min favorit och som är så jäkla nice jämfört med stridssäcken. Får återkomma om den.
Satt och chillade med ryggen mot ryggsäcken och en sten. Utsikt mot sjön medan Flexie höll vakt bakåt. Så tryggt. Finns ingen chans att någon kan smyga sig på oss ute i skogen.
Flexie hann även tugga lite pinne och agera fotomodell eftersom jag också plåtade produktbilder till Röda Stjärnan. Det var en fin dag!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar