Försvarsmakten GMU Nilsson i skogen

21 dagar kvar till inryck – träning och tankar

Det är inte många måndagar kvar. I alla fall inte vanliga måndagar. 21 dagar kvar till inryck, börjar pirra lite lagom i magen. Förväntningar, förhoppningar och farhågor (det sista ordet ville telefonen autocorrecta till “får”…). Jag har nog inte så många farhågor egentligen, allt löser sig. På ett eller annat sätt. Tre snabba kan ju vara kul att plita ned:

Förväntningar: Hög kvalitet på utbildningen, genomtänkta övningar/upplägg och duktiga befäl.

Förhoppningar: Gott kamratskap, lagarbete och att jag kommer ut bättre på alla plan än vad jag är nu.

Farhågor: Att det kostar för mycket på det privata planet utöver pengar, att jag är sämst i bemärkelsen att jag inte klarar det jag vill och i de facto betydelsen att jag bara är sämst på allt.

Med rätt mental inställning kommer dock farhågorna besegras så ingen ko på isen. Och jag grisar ju på med träningen. Det kan vi ta en titt på förresten:

Marschträning med FMTK. 9 km med ca 11 kg i ryggsäcken. Ingen idé att överbelasta.

Ett gäng joggingturer har jag hunnit med sen jag bloggade sist. Inte alls tokigt att springa när det är så här fint ute.

Styrketräningen kör jag ute också med FMTK-appen. Kör programmet inför militär grundutbildning som bör lägga en god grund.

Utöver utomhusträning köttar jag två stenhårda pass i veckan med en PT. Träningsvärken från i fredags sitter i än… Imorgon är det dags för ett nytt pass med honom.

Och till sist. Jag var övertygad om att jag inte kan bänkpressa/ bara kan ta stången vilket jag gjorde för typ 8 år sen. Häromdagen envisades Fredrik och jag bänkade 50 kg. I ljuset av mig så är det en ökning av tilltrott PB med 30 kg. Hur resultatet står sig mot grabbar. Nej fan, det ska jag inte fokusera på.

Dags att sova. Över och ut för denna gång!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar