BU Försvarsmakten

Underkända grisfingrar  (BU dag 11)

Logementet ekar tomt men jag misströstar ej. Sova längre, äta längre, ändå vara i god tid. Dagens verksamhet bestod av fortsatt utbildning i radiolänk. Gemytligt värre. Fanns tid att drilla och det behövdes. Hade det funnits en orange tratt nere på LedSS hade jag inte kunnat motsätta mig om befälen sätt den på mitt stativ. Förmodligen borde jag mörka men det är samtidigt så komiskt att det är värt att nedteckna, behöver ju en skämskudde att se tillbaka på när jag läser detta i vår. 

Hur som helst så lyckades jag genomföra testerna på länken utan att slå på uteffekt. Detta följdes av förbryllad genomgång av alla inställningar i hela stationen och slutligen ett rop på hjälp. Kan ju säga att instruktörerna skrattade ganska rejält. Kommer inte göra om detta väl ute i vagnen. För att förtydliga så är det ungefär lika idiotiskt som att sätta sig i en bil och säga att gaspedalen inte funkar när man inte vridit om nyckeln och startat bilen. 

Dagens andra incident skedde efter en föredömligt god och trevlig pannkakslunch. Rätt som det var står plötsligt Kapen K bakom mitt och stridsparskamratens stativ. Denne är anställd men darrade likväl precis som jag (hehe). Vi fipplade på men stationerna tjöt. Lärdom: släpp för i helvete aldrig edit om du väl tryckt in den. Resultatet blev att båda galant klarade utbildningskontrollen i slutet av dagen. Jag hade riktigt roligt idag. Är trevligt att pluppa RL 371 och det känns fint att börja bli bättre. Om vi nu inte fokuserar på de två trattiga incidenterna då. 

En lucka i schemat i schemat med fänrik Fysmonster betydde givetvis öka för att öka. Mot gymmet. 20 min cykel följdes av 300 benböj, 200 situps och 100 armhävningar. Avrundade med 4 × 1 min plankan. Roligt pass och dessutom lyx med en egen PT. Ingen chans att mygla här inte. 

En dag kvar till ledighet. Teori på förmiddagen och så ett distanspass löpning efter lunch är beordrat. Därefter, frihet till söndag kväll.

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar