BU Försvarsmakten

Switching och brutala burpees (BU dag 4)

Kärv visitation av logementet imorse. Befälen var inte imponerade. Tydligen är plutonen tillbaka på trattstadiet. Bättre lycka imorgon. 

Min kurs fortlöper. Roligt att göra labbar varvat med teori, blir betydligt mer konkret. Tacksam för de schyssta kurskamraterna också, här rinner bara hjälpsamhet nedåt. Jag är den enda personen på kursen som kommer direkt från GMU. Har fått låna lite extra litteratur av en 1 Sgt. Har således plöjt halva SoldR Mtrl Tele. Antar att även detta kommer klarna när vi jobbar med utrustningen i fält. Lär bli trevligt att skumpa runt i en bandvagn. ?

Innan lunch låg vi före i schemat. Därmed fys. Eftersom jag är ensam i min tät (dvs ensam min del av plutonen tills mina två soldater anländer) så förärades jag en alldeles egen fänrik. Hon pekade med hela handen i riktning mot gymmet. Ett kort, högintensivt dödspass bestående av över 200 burpees följde. Jag kämpade mig igenom men erkänner att formen på övningen inte var den snyggaste. Alls. Fosterställning på golvet efteråt men sedan bjöds det på pannkakor i matsalen. Kurskamraterna som är anställda och officerare verkade inte alls imponerade av pannkakstorsdag och syntes inte till i matsalen. Är nog en GMU-grej att inte ha hunnit tröttna. Mmmmm pannkakor. 

Som de krigsmän vi är fortsatte vi efter lunch med switch. Och då inte knivrörelsen från närkampen utan komponenten switch. Lyckades efter ett par svordomar upprätta två vlan på en fysisk switch medelst router emellan. Börjar bli vän med Tera Term men hade innerligt velat ha en inplastad lathund så som de vi tilldelades med exempelvis instruktion för vapenkontroll. Får väl göra en egen. Eller googla. 

De andra skjuter p-skott (simulator) och stridsfordonstäten fick köra för första gången idag. Alla vet ju dock är router#config terminal är mycket mer krigs.

Väl mött!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar