BU Försvarsmakten

Måndagsmil på kompanifysen

Drygt tio kyliga minusgrader mötte oss vid morgonuppställningen. I brist på befäl fick jag lämna av iförd poplinställ. Varsågod major. Löste dock uppgiften och lyckades berätta var samtliga befann sig utan att darra på rösten.

Solen bröt fram och vi joggade iväg it på fältet för en uppfriskande måndagsmil. För att vara snö och första gången på länge samt att jag är på väg tillbaka från skada så är jag nöjd med 1 h och 5 min 30 sek. Var en riktigy fin runda. Eftersom jag sprang längst fram fick jag hålla tempot vilket var trevligt eftersom vi då kunde köra en lite långsammare kilometer först och sen drog vi på. Från 6.50 på första till 5.59 på de tre sista. Det jag annars hatar med att köra i grupp är brist på långsamt tempo de första två km.

Fortsatte därefter med lite jobb på en ledig timme innan lunch. Sambandsutbildningen fyllde eftermiddagen. Till våra stora med kortvariga glädje fick vi hämta vår bandvagn igen som varit på reparation. Vi upptäckte dock två nya fel… Dock ska vi få hjälp att ordna dessa, troligen redan imorgon. Hoppas det hinns med, blir inte kul att vara ute och drilla med gruppen om vagnen inte är fit for fight. Det är förmodligen ingen ko på isen dock.

Höft/magen högg tillbaka dessvärre men hoppas det lägger sig till imorgon.

Ha en trevlig kväll allihop!

Hitta mer inspiration

2 Kommentarer

 • Svara
  Viktor
  28/02/2018 at 17:24

  Vad är det för skada du tampats med?

  • Svara
   Nilsson
   28/02/2018 at 17:45

   Tror det började med överansträngning i höft/långt ned i magen efter intervaller i backe som sen inte riktigt ger med sig :/

Lämna ett svar