Försvarsmakten Jobb i Försvarsmakten

Inomhusverksamhet hemma och på jobbet

träning på gym

Filttofflorna är på, kaffemaskinen går varm och nörderiet vet inga gränser. Rekryterna trevar sig så sakteliga in i den värld av svartkonst och magi som sambandsskrået bjuder på. Ett par ettor och nollor i taget, än dröjer det innan chefen kan få tut i luren.

Själv ser jag mest fram emot nästa skede, när vi börjar drilla gruppering och upprättande av hela enheten. Och till plutonsskedet givetvis. Dessförinnan ska dock sambandsgruppen drillas ordentligt. Det gäller ju att, utöver läsandet av den egna uppgiften, vara beredd att understödja dieselkosackerna.

Även hemmavid är det mestadels inomhusverksamhet. Lägenheten jag köpt är riktigt mysig, nu är det gardiner, en tavelvägg och så vidare som ordnas. Har köpt mattor, plågats på såväl Mio som Ikea och trålat genom hela jävla blocket för att få ihop det men det börjar falla på plats. Målbilden är givetvis att få en “åhhhhh”-känsla varje gång jag kommer hem.

Fler tavlor ska införskaffas och i huvudsak ser jag framför mig att det är mina egna fotografier. Och så Lars Lerins tolkning av New Delhi som poster. Tänk att ha en äkta tavla av honom…. Dröm. Men satdyrt.

Dessvärre gick det åt helvete med fysplanerna redan denna vecka. Två löppass och ett styrkepass på gymmet innan rekrytfebern/huvudvärk tog mig. Förbannat. Återstår att se vad som kan genomföras imorgon avseende fysisk aktivitet.

Brandväggsblippediblopp står i övrigt på schemat.

Klart slut!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar