Försvarsmakten GMU

GMU dag 25 (torsdag)

Pannkakstorsdag! En definitiv höjdpunkt med grädde on top. I övrigt en lugn dag, extra sådan för mig då förkylningen gjorde att jag fick ta det väldigt försiktigt på fyspasset. Permissionsstädning och plutonens timme betades av innan vi ställde upp i korridoren. Nationalsången sjöngs så det ekade ut över regementet och vi ställde sedan upp utanför tillsammans med de andra GMU-plutonerna. Kaptenen sa ett par väl valda ord och vi fick höger vänster om för vår andra permissionshelg.

Jag har dock ledigt delvis även nästa helg eftersom jag ska springa Tough Viking 15 km. Lite oklart hur det kommer gå eftersom vi fått så lite löpträning sedan inryck. Är å andra sidan mycket starkare i överkroppen än jag var när jag sprang loppet på 8 km i maj. Kommer såklart pressa mig igenom loppet på ett eller annat sätt.

Nästa vecka startar projekt Försvara. Vi kommer ha väldigt många närkampspass. Inte heller det känns som en optimal uppladdning för ett hinderbanelopp men det ska bli kul.

Förresten, blev lite sugen på att skriva ett blogginlägg med massor av smarta “life hacks” för Försvarsmakten. Ni som läser sitter säkert på massa tips, vore väldigt uppskattat om ni kommenterade med era bästa knep, tips och smarta grejer. Exempelvis som spott+tändsticka = rent pistonghuvud.

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar