BU Försvarsmakten

Fys, befordran och backning

Trots brist på både solsken och kvittrande fåglar lyckades plutonen med konststycket att lämna våningsängarna med de rutiga lakanen. Havregrynsgröt och kaffe jagade bort tröttheten och övriga morgonrutiner gjordes raskt undan. Kompanifys enligt stående därefter.

Tyvärr är jag fortfarande paj i höften och tänker nu övertyga mitt goda själv om rimligheten i att inte öka belastningen för snabbt. Stod därför på crosstrainern i 45 minuter och hetssvettades. Tyvärr redigt ont nu men hoppas det släpper. Kändes skönt att dra igång veckan i vilket fall.

Kompaniuppställningen som följde bjöd på en trevlig händelse: befordran. Gruppcheferna blev vicekorpraler så nu kan jag titulera mig medlem i vinkelmaffian. Har till och med lyckats sy kragspeglarna. Sömnad är inte min starka sida men med rätt motivation så gick även denna uppgift att lösa.

Eftermiddagen tillbringades på övningsfältet och vi övade backning med den mytomspunne Kapten Skogsverktyg. Förnämlig eftermiddag måste jag säga! Med mat i magen och teori om mörkerkörning läst tänker jag nu önska alla en trevlig kväll.

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar