BU Försvarsmakten

Cisco-disco, radio 180 och fys (BU dag 2)

Morgonrutinerna fortlöpte som vanligt. Medelst höjdpunkten att vi i den nya byggnaden har en kaffemaskin. Således hinns en svart kopp med om man får väntetid medan andra bäddar klart. Att hjälpa sig själv till kaffe är också att hjälpa gruppen 😉 Sen vaknar jag lite tidigare också. 

Efter morgonuppställning bar det av till Ledningsstridsskolan för fortsättning av kurs i taktiska telesystem. Denna kurs pågår i många veckor och består av en antal olika moment. Radio 180 tillägnades ett par timmar. Därefter ett kort pass på gymmet.

Efter lunch drog Cisco-discot igång. Vips så befinner jag mig utanför comfortzone igen. Routers, switchar, kablage, LAN, nätmaskar, OSI-modellen, TCP/IP… Säkerligen vardagsmat för många men mycket nytt för mig. Intressant dock och högst allmänbildande. Har fått mig med en rejäl bok att plöja tills på fredag. Gött mos. 

Resten av plutonen fortsätter med p-skott eller vagnsutbildning. 

Efter middag joggade vi ned till utegymmet med Fänrik F. Ett riktigt gött styrkepass följde. Märks att vi ur gamla 517:e drillat plankan och situps i 3 månader, hehe. 

Ska plugga vidare nu. Klart slut!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar