BU Försvarsmakten

Branta backar med bandvagnen 

Kung Bore hade varit på besök under natten och förvandlat regementet till ett snölandskap. Snöröjningen på morgonen var redigt dålig och gatorna blev hala som blankis. Jag var inte den enda som halkade om kull redan innan morgonkaffet gjort verkan om man säger så.

Teori inledde dagen och det var inte speciellt roligt. En kamp för överlevnad snarare. Är nog lite förstörd över att ha pluggat så mycket på distans. Jag begriper snabbare av att läsa själv än av att lyssna. Fascinerande det där med hur människors inlärning skiljer sig åt. Väl uppe i garaget blev det bättre och vi lärde oss kylsystemets beståndsdelar utan allt för mycket besvär. 

Efter lunch tog det roliga vid: körning. Och inte vilken körning som helst utan backar och gupp på terrängbanan. Hysteriskt roligt. Känns betydligt brantare inne i vagnen än att se utifrån men riktigt kul var det. En backe var så brant och hal att jag först inte kom upp trots slingringsförsök. Högväxel och gas som fan löste problemet efter att jag backat ned. Lärorikt.

Därefter bandade vi hemåt. Har kurat ihop mig under kungens lakan redan. Mår halvtaskigt dessvärre så inget gym idag… Buhu.

Trevlig kväll!

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar