BU Försvarsmakten

Bandvagnsutbildning och kompanifys

En kall och så gott som klar morgon grydde och iklädda poplinställ joggade vi ut i evigheten. Eller åtminstone på femkilometersslingan på närövningsfältet. Utandning och svett ångade allt medan solen så sakteliga steg på himlen. En dryg halvtimmes jogg senare samlades kompaniet på fotbollsplanen för intervaller och styrketräning. Gemytligt att återse kamraterna och skönt att driva igång året med kraft.

För övrigt hann jag besöka gymmet igår. Kör vidare med starting strength/Styrkelabbet, bänkpressmålet på 75 kg kvarstår. Ett nytt PB på 55 kg tog jag under julen men det är en bra bit kvar. Har även beställt proteinpulver, vi äter middag så tidigt och kvarg trivs inte i skåpet…

Nåväl. Eftermiddagen tillägnades bandvagnsutbildning under ledning av en civil mysfabror som jobbat så länge med detta att han tillhör inventarierna. Känns tryggt. Daglig tillsyn och starta motorn hanns med liksom genomgång av brandsläckare. Ser mycket fram emot att komma ut i skogen och köra.

För övrigt verkar hela Försvarsmakten kommit tillbaka från julledigheten igen så nu har vi åter öppet för att bli anfallna. Välkomna! (Resten av 2018 gäller 7.30-16.30 vardagar utom torsdagar då vi stänger 11.30 och fredagar då vi kompar ut, helger och kvällar stängt liksom 1 juni till sista augusti samt alla röda dagar inklusive ett par dagar innan och efter, julledigheten böjar ca 1 november).

Slut, kom.
(*varför svarar ingen….*)

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar