Friluftsliv

Vi flydde till Tänndalen

Att det är kärva tider undgår väl knappast någon. Som den förberedde (och opportunistiska) person jag är tog det inte lång tid från att chefen sa jobba hemifrån tills vi befann oss i Tänndalen. Vi åkte således innan uppmaningen om att låta bli alla resor kom, samt vi hade isolerat oss i vårt hus över en vecka innan. Slut försvar.

Eftersom Max familjs hus där uppe har bättre internet än vi har hemma var det enkelt att jobba. Och lunchrasterna kunde tillbringas i backen eller på fjället. Så lyxigt att vi kunde vara i huset allihop, tack!

Flexie följde med på de kortare turerna, det är lagom för henne. De längre tog jag ensam. Vi hann dock med att fira Max födelsedag uppe på fjället precis som min. Sicken tradition!

På bilden ovan har jag precis kokat snö, beredd dricka varm choklad senare under turen. Eftersom jag var ute mycket ensam fanns tid för reflektion. Jag måste vara utomhus mycket, varje dag. Det var en av många slutsatser som landade i mig.

Det var väldigt många molniga dagar men jag fick ett par magiska timmar med långtur en av dagarna. Det var ett konstant leende under den klarblå himlen.

Det var helt enkelt två väldigt fina veckor. Nu är jag och Flexie hemma igen. Kvalitetstid med sin hund är också viktigt. Hon verkar tycka att det här med att slippa snö är utmärkt för övrigt.

Hitta mer inspiration

Inga kommentarer än, skriv gärna något!

    Lämna ett svar