BU Försvarsmakten Nilsson i skogen

Träningsvärkande torsdag på regementet

Med en ömmande bakdel kravlade jag mig ur sängen denna underbara morgon. Marschträningen hade uppenbarligen gjort sitt och det var något av en kamp att gå till matsalen. Funderar i skrivande stund på om det kommer bli bättre eller sämre tills imorgon. Skönt dock att få effekt i målet med träning.

Utöver ett avbrott för pannkakslunch har dagen tillbringats med att väcka liv i vårt sambandssystem, en komponent i taget. Den mest njutbara stunden under dagen var fem soliga minuter sittandes på en stubbe invid vår byggnad. Hade tagit med mig en kaffe från matsalen.

En äldre officer gick förbi, log och sa att jag inte får glömma att anmäla njuteriet som löneförmån i Prio. Försök njuta av kaffe med solen i ansiktet efter en kall vinter och behåll tjänsteminen…

Nu räknar jag ned till permission. Rediga mängder jobb skall betas av men givetvis ska jag se till att tillbringa tid utomhus med man och vovvar. Förhoppningsvis blir det soligt väder och det bäddar för både en löptur och kanske någon form av fotografering. Den som lever får se.

För övrigt, om ni inte hittar min Instagram @nilssoniskogen ännu kan jag rekommendera den för fler bilder och även filmer samt Live-sändningar på Instagram Stories.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply