Nilsson i skogen

Skog i Bjurfors och snickarplåtning

Veckorna rusar förbi känns det som. Som det väl blir på ett nytt jobb. I helgen hann jag hänga med ett gäng tjejkompisar och på söndagen begav vi oss till Max farmor och farfar i Bjurfors. Den skogen och vår promenad i dimma och regn, det får mig att sakna att ha närmre till skogen och det blev än en gång tydligt hur mycket jag behöver natur för att må bra.

Som tur var bjöd även måndagen på en utfärd. Ned mot Nyköping denna gång och med kamera och anteckningsblock i högsta hugg. Jag skulle fota snickare som gillar Essves infästningslösningar. Var så himla roligt. Lite samma känsla som att hänga med (glada) soldater. Måste se till att få åka ut mycket på sånt.

Gillar att blandningen av att ena dagen jobba med bolagets digitala strategi, för att sedan vara ute ”i fält” och skapa content. Tvivlar på att ni som läser är så intresserade av mitt jobb nu när det inte längre är heltid i Försvarsmakten. Nåja.

Är fortsatt insnöad på van conversion. Beställde två takluckor i söndags, en med fläkt och en utan. Har bestämt att jag ska bygga ett eget fönster i dörren på grund av att det är så in i helvete dyrt att köpa dem. Det kan ju omöjligt gå fel. Hehe. Eller?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply