BU Försvarsmakten Nilsson i skogen Övergivna platser

Sambandsgruppen skrider till verket

Sambandsgruppen arbetar äntligen samlat och vår första uppgift är att installera om vårt system som plockats ut ur bandvagnen. Servrar, switchar, routrar och allehanda kablar sprutar åt alla håll i kölvattnet av vår framfart. När jag blundar ser jag #conf t framför mig och bara tanken på att någon ska råka erase flash ger mig magsår. Skämt åsido så fortlöper arbetet förvånande smärtfritt. Är man med i bästa gruppen så är man.

Tankarna promenerar dock även åt andra håll. Eftersom halva plutonen har permission intog jag ett hörn på logementet och har byggt en högst provisoriskt kontor bredvid Rekryt E:s tillfälligt övergivna säng. Tack och lov för mobil hotspot och fri surf. Fördelaktigt såklart att bolaget går att driva var ifrån som helst. Beprövade geografiska platser är bland annat: New Delhi, Indien. Bangkok, Thailand. Vilnius, Litauen. Vill även lägga in en rekommendation: ta (skapa) chansen att bo utomlands någon gång i ditt liv. Gammal och vis som jag är skulle jag säga att detta är något av ett måste. Likväl som att göra lumpen.

På tal om resor är påskresan bokad. Vi åker givetvis österut. Till Lettland denna gång! Hundarna följer med och vi ska resa med ”campingbilen”. Varma kläder och redig utrustning kommer behövas för varmt kommer det icke vara. Övergivna platser skall letas upp, mikrobryggd öl må inmundigas. Eventuellt ska jag även fysa lite. Okej då Fk Fysmonster, jag lovar att utföra någon form av fysisk fostran av mitt goda själv.

Motiveras nu till liknande semestrar som de jag och Fredrik föredrar av detta moralstärkande bildspel från en raketbas i Estland. Vem fan vill ligga på en strand?

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply