BU Försvarsmakten

Samband upprättat kapten!

Nog för att vi kan bli snabbare men dagens gruppering gick mycket bra. Särskilt med tanke på att jag/vi fick utbilda skyttebassarna på hur man bankar stagpålar och annat över tiden eftersom två ur min grupp beordrats iväg för att agera motstation.

Vi var uppe på full höjd och hade samband när det bestämde majoren återigen öppnade bandvagnsdörren. Den här gången hade jag lyckats med grupperingen och kunde rapportera att allt funkar som det ska utöver att vi inte hade en viss komponent med en viss funktion i nätet och att en viss tjänst vi ska leverera inte funkade på grund av detta. Tjänsten fungerade dock med annan transmission så uppgiften var löst. Skön känsla att inte se ut som en tratt när kompanichefen kommer på besök.

Förmodligen ska vi ut imorgon igen och då jävlar ska vi upprätta fort som satan. På det hela taget en mycket bra dag.

Juste vi hade måndagsfys också och det bestod av hemska intervaller varvat med styrkeövningar. Över 4 km blev det. Tog i med kraft efter bästa förmåga och sprang förbi Fänrik Fysmonster på ett utav varven (och fick typ hjärtattack). När vi sedan stod uppställda i snålblåsten i väntan på marschorder mot duschen vänder Fk Fysmonster sig om:

”Nilsson!!?”

*åh gud….Vad kommer nu. Kanske beröm till och med. Eller skäll!? För vad?*

”Nästa gång springer du i 5.30 gruppen”.

”….. Ja fänrik.”

*Faaaaaaaaaaaaan.*

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggare gillar detta: