Försvarsmakten GMU

GMU dag 56 

Tillbakaryckning till regementet. Tänker på er som rycker in imorgon. Misstänker att det är lite lagom nervöst. Till min byggnad flyttar minst en pluton. Det blir kul! Så länge ni inte missköter städområdena eller använder andra våtutrymmen än de tilldelade, hehe. 

Hundarna tillät sovmorgon vilket uppskattades. Slogs sedan mot det helvetiska byråkratimonster som alltid ligger och lurar i skuggan av en egenföretagare. Fy fan för att driva företag i Sverige säger jag bara. 

Vid tvekan – fysa. Således på med träningskläder och ut i terrängen. Körde Rune Larsson-stuk på träningen och sprang det jag kände för. 4 km på ca 5.23 tempo. Kändes jävligt jobbigt idag. Oklart varför. En kilometer på 6 km därefter.

Sedan bestämde jag mig för att ge mig i kast med chins/pullups-målet. Samma position som vid räckhäng. Försöket finns på Instagram för den som orkar kolla. Inte perfekt alls men 3 stycken har jag aldrig gjort i hela mitt liv (och innan inryck hade jag inte ens gjort 1 st). Räknar det som en liten delseger ändå. Bjuder på en lagom ful träningsbild för att fira. Nästan så jag saknar poplinstället.

HAHA. Not.

Ser fram emot veckans verksamhet  (skyddsvakt), bävar inför fyspassen, längtar efter matsalsfrukost och tycker det ska bli fantastiskt fint att återse kamraterna igen!

Packning på!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply