Försvarsmakten GMU

GMU dag 24

Har känt mig låg idag. Hoppas jag inte blir sjuk. Hade första teorin i SERE A (ungefär överlevnad) idag. Sånt gillar jag väldigt mycket. Vore extremt roligt att bli överlevnadsinstruktör… För att hjälpa alla överleva lektionen hade en förutseende sergeant som höll i passet vänligt nog valt att ta med kaffe till oss. Oerhört uppskattat. Speciellt då det goda kaffet i matsalen inte fanns just denna morgon. Avslutade med att gå ut och peka på en tall, en gran och en björk. Vad är det för fel på dagens ungdom? Att vi behövde göra denna övning var tydligen på förekommen anledning (tidigare GMU-plutoner)… Darwin vänder sig i graven. 

Träning både teoretiskt och praktiskt i form av löpning förgyllde förmiddagen. Skjutning på eftermiddag och kväll på skjutbanan som tyvärr gick förjävla dåligt. Besviken på mig själv. För dåligt. Och så vidare. Bidrog till fortsatt dåligt humör och en negativ spiral med fel mental inställning. Stordalen är också besviken. Dillkött till middag i isokärl dessutom. Vad är det för jävla påhitt förresten, dillkött? Tryckte det givetvis i ansiktet ändå.

Nåja. Det är ju bara att kriga vidare. Bästa humörhöjaren var dock påminnelsen om att det är pannkakor till lunch imorgon. Och sedan permission. 

God natt!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristina
  augusti 16, 2017 at 8:16 e m

  Kämpa på 😍

  • Reply
   Nilsson
   augusti 18, 2017 at 7:00 f m

   Tack! 😀

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: