BU Försvarsmakten

BU dag 24

Frostig morgon där marschanträden och halt såg långt från snärtiga ut. Tur att ingen halkade omkull om vi säger så. Medan vagnstäten begav sig till garaget framryckte jag till LedSS. 

Sambandsenheten var samarbetsvillig så till den milda grad att det till och med gick att ringa till en mycket förvånad sambo direkt från en radio 180. En efter en trillar poletterna ned och det blir allt roligare. Ser fram emot fältveckan om ca tre veckor när vi ska bo i bandvagnar och (antar jag) tatta kabel och resa 25 meter höga antenner i flera dagar i sträck. 

På tal om övningar kommer även en strapatsövning med gruppchefsskolan inom kort. Den ska tydligen bli överjävligt jobbig. Ser mycket fram emot detta. 

Enligt stående är jag ensam kvar på logementet till på fredag. Min kurs fortsätter, således är jag inte kvarhållen som straff. Har ägnat kvällen åt att jogga 3 km och sen gick jag till gymmet. Fänrik Fysmonster instruerade och delade ett träningsprogram som jag tror kommer bli mycket bra. Undrar om jag kommer kunna lyfta armarna imorgon ens. Kärvt men skönt. 

God natt önskas från överslafen!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Nilsson
    november 9, 2017 at 6:50 f m

    Man tackar man tackar! Jag uppskattar att du läser!

Leave a Reply

%d bloggare gillar detta: